Нова ваксина 101S в борбата срещу CONTRA-29

Владимир Конушлиев Без категория

Напоследък около нас все по-често се говори за ваксини, странични ефекти, чипове и други излъчвания с неясен телесен и душевен ефект.

В самото начало на 2021 г. развойният отдел на велоклуб Крива спица се изправи от седалката и с мощен, отмерен каданс разработи нова ваксина срещу контраджийството, несъразмерно големите колела и мтб пуристите, които не искат да завиват и я карат направо.

Търговското наименование на многовалентния лек е 101 Sерпентини или накратко 101S.

Предназначена е за колоездачи, които са склонни да експериментират без да бързат и са готови да жертват скоростта за сметка на красотата и сръчността в завиването с планински велосипед.

Поради променената епидемиологична картина тази година ваксината ще се слага на 12-13 юни в сертифицираната лаборатория по велосипедно завиване над с. Лъки, Родопите. 

Желаещите да получат гарантирана защита срещу контраджийство и други трайни велосипедни увреждания трябва да изпълнят следните изисквания

  • По дължината на избраната от вирусолозите на Крива спица пътека ще се маркират специални етапи, чиито sерпентини трябва да се минат върху велосипеда, без пускане на крак или подпиране;
  • При излизане от чертите на sерпентината, стъпване и пр. противопоказни жестове се начисляват наказателни точки от дежурен епидемиолог, отговорен за всеки състезателен участък;
  • Участникът с най-малко наказания печели признание и безболезнена инжекция;
  • При равен брой точки се сравнява и времето на преминаване. По-чевръстия има предимство;
  • Всички останали участници, кибици и придружители ще приемат ваксината перорално и без страничните ефекти на награждаването и медийния шум.

Надяваме се на вашето високо велосипедно съзнание. Бъдете отговорни и се ваксинирайте с 101S срещу CONTRA-29.

Преди-употреба-прочетете-листовката!