Да съчетаем приятното S полезното

Димитър Щуров Новини

С “Крива спица” не е нужно да се напъвате, за да ви е приятно, забавно и полезно. Особено в събота и неделя никой не трябва да си дава зор.

На 12 и 13 юни 2021 г. (събота и неделя, да) в околностите на град Лъки, Родопите нашият клуб организира поредното издание на 101 Sерпентини – приятелско съревнование, в което планинският колоездач трябва да покаже умения за каране по стръмни, тесни и безбройни серпентини без да пуска крак, да не се превърта през глава, а да стои здраво и уверено на педалите.

Обещаваме да е голяма велосипедна забава!

Ако искате да танцувате с колелото си пред усмихната, но взискателна публика, можете да се запишете като майстор-завивач до 10 юни!

Ако не се чувствате уверен в танцувалните си умения или пък не обичате да сте център на внимание, можете да се включите като зрител и преброител на “грешните стъпки”. Накратко, докато се наслаждавате на уменията на състезателите, можете да ни помогнете като маршали и жури!

Това е най-приятната част – чист въздух, дебела сянка и питие по избор… от време на време някой ентусиаст се кълчи на колело.

За вас е приятното, за нас, “Крива спица” ще е полезното.

Очакваме ви!