Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това event е минало.

16-та Перпендикулярна конспирация

23 юли @ 11:00 - 27 юли @ 14:00

100лв.

Освен че е още януари и остават около шест месеца до 16-то издание на Перпендикулярната вселена, тази снимка разкрива и много други неща. Има втори, трети, че и четвърти план. А добре тренираното око може да разчете пълната вселенска история.

Перпендикулярната конспирация, събрана в едно.

Image

В протоколите на Спицион Кривий и двайсетте мтб старци още през далечната 2007 г. е записано, че лето 2016 г., когато се навършат 10 години от основаването на Световната закривена организация (СЗО), ще ни се даде очертанието, което през януари 2022 г. да ни отведе в ръцете на червенобузестата мадона. Тя ще ни разкрие знака за пришествието на Персенк или Единия сезон (via clima, от лат.), когато времето изпълнява мечтите ви и карането е безкрайно… (нататък не се чете)

Може да звучи невероятно, но условието за присъствие на 16-то ПеВе явление, което според най-надеждни предсказания се пада някъде между 23 и 27 юли, е да притежавате валиден сертификат.

Това не е шега!

Несъгласните могат да прибегнат към Прераждане - умален сговор на непримирими борци за алтернативни линии или, като разбъркате буквите, се получава ‘перпендикулярче’.

За вярващите в едната крива наука на 22 февруари от 20:00 часа нататък ще отворим портала за записване. Таксата е доброволно дарение в размер на 100 лв. Може и повече, ако сме ви скъпи.

Входът към перпендикулярното ще бъде отворен само 48 часа. Първите 100, които отговарят на кривите условия, получават достъп до ПеВе явлението, а сред останалите пръстът на случайността ще посочи 5 мъже и 5 жени, които късметът ще дари с нужното свидетелство от перпендикулярния ден.

Мястото е някъде там, между центъра и изтока на Родопите, а времето е 5 дни, но с неопределено траене. Място на първичната инициация - Широка лъка, Смолян, а може и някъде другаде.

Не е нужно да разбирате. Важно е да вярвате!

При участие в организирания петдневен преход с планински велосипеди в Родопите за периода от 23 юли до 27 юли 2022 г., наричан „Перпендикулярна вселена 16“, съм съгласен да спазвам стриктно следните правила:

 1. Движението се извършва само по определения от организаторите маршрут.
 2. При движение по маршрута е задължително да се носи минималната необходимата защитна колоездачна екипировка - каска на главата (а не на раницата). Маршрутът се категоризира като крос-кънтри/all-mountain, теренът се мени постоянно от изкачване към спускане и обратно. Съответно най-подходящата каска е "половинка", или лек/проветрив full face задължително с демонтируем подбрадник.
 3. Всеки участник сам е отговорен за наличността и качеството на подходящ и техничекси изправен планински велосипед, екипировка за бивакуване, храна, вода, санитарни материали за оказване на първа помощ, резервни части за велосипеда си и всичко, което би било необходимо за 5-дневен преход в планината.
 4. Не се допуска участието с електрически велосипеди. Маршрутът е направен за преминаване с конвенционални велосипеди. Не рядко преминаваме през участъци с носене на гръб, където теглото на електрическия велосипед се явява изключително неудобство и безопасното и безпроблемното провеждане на мероприятието. В лагерите няма ток, а капацитетът на камионът за багаж не е предвиден за носене на голямо количество батерии.
 5. Никой участник няма право да изпреварва определения от организаторите водач на групата, нито да изостава зад определения за последен.
 6. При движението си по маршрута, никой от участниците няма право да изхвърля каквито и да било отпадъци.
 7. Всеки участник се задължава при евентуален инцидент да уведоми организаторите и при необходимост да окаже съдействие на друг участник в нужда.
 8. При евентуален отказ от участие в мероприятието, всеки участник е длъжен да уведоми организаторите за решението си и едва след това да се отделя от определения маршрут. В този момент той сам отговаря за доставката на багажа си от следващия бивак до новото му местоположение. Камионът няма да разнася индивидуални пратки.
 9. Подалите заявление за участие могат да се включат в мероприятието, само след като заявката им бъде одобрена от организаторите и бъде заплатена организационна такса от най-малко 100 лева. Платената организационна такса не подлежи на връщане. В случай на неявяване на участника таксата ще бъде зачислена като дарение към клуба и ще бъде употребена за постигане на заложените в устава на клуба нестопански цели.
 10. Всеки участник има право на два вида багаж – който той си носи и този в камиона. Първият не е ограничен. За камиона можете да разчитате на 80 литра багаж и нито литър повече.

За всякакви допълнителни въпроси, всеки участник е длъжен да спазва указанията, дадени от организаторите.

Детайли

Начало:
23 юли @ 11:00
Край:
27 юли @ 14:00
Стойност:
100лв.
Събитие Тагове:
Уебсайт:
kriva.org

Организатор

Велоклуб Крива спица
Телефон:
+359 888 571 028, +359 886 437 703
Email:
info@kriva.org
Уебсайт:
http://kriva.org

Място

Стойките