Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това event е минало.

Перпендикулярна вселена 10

23.07.2016 @ 10:00 - 27.07.2016 @ 17:00

65лв

Здравейте! Тази година сме подготвили достоен маршрут като за юбилейно издание. Който се надява на лек маршрут, да не чете надолу. Който мрази да кара асфалт, не е за това издание. Който обича да бута пътеки нагоре, на това издание ще е силно ограничен от това си удоволствие. Пристрастените към стила колоездене „Крос-кръчми“ по време на мероприятието, ще трябва да бъдат много внимателни поради опасността от сериозно замръкване. За почитателите на спускане по черни пътчета сме решили, че не са ни нужни и за тях не сме намерили нищо.

Тези от вас които не се плашат от по-горе написаното. Тези които обичат разкошна природа, премесена с уникални гледки, автентичен родопски дух и разнообразен маршрут. Тези които обичат да карат по прекрасни планински пътеки. Тази които искат да прекарат 5 дена в Родопите с приятели и съмишленици. Тези които смятат, че могат да си ограничат багажа до 80 л .

Ще ни бъде приятно да се видим скоро в Родопите!!

П.П. Тренирайте каране на серпентини за да ви бъде по приятно карането 🙂


Повече подробности очаквайте скоро! И не си гризете ноктите 🙂
При участие в организирания петдневен преход с планински велосипеди в района на гр. Смолян в периода 23 юли – 27 юли 2016 г., наричан „Перпендикулярна вселена 10“, съгласен съм да спазвам стриктно следните правила:

  1. Движението се извършва само по определения от организаторите маршрут.
  2. Всеки участник сам е отговорен за наличността и качеството на подходящ и изправен планински велосипед, екипировка за бивакуване, храна, вода, санитарни материали за оказване на първа помощ, резервни части за велосипеда си и всичко, което би било необходимо за 5-дневен преход в планината.
  3. Никой участник няма право да изпреварва определения от организаторите водач на групата, нито да изостава зад определения за последен.
  4. При движението си по маршрута, никой от участниците няма право да изхвърля каквито и да било отпадъци.
  5. Всеки участник се задължава при евентуален инцидент да уведоми организаторите и при необходимост да окаже съдействие на друг участник в нужда.
  6. При евентуален отказ от участие в мероприятието, всеки участник е длъжен да уведоми организаторите за решението си и едва след това да се отделя от определения маршрут. В този момент той сам отговаря за доставката на багажа си от следващия бивак до новото му местоположение. Камионът няма да разнася индивидуални пратки.
  7. Подалите заявление за участие могат да се включат в мероприятието, само след като заявката им бъде одобрена от организаторите и бъде заплатена таксата за участие от 65 лева.
  8. Всеки участник има право на два вида багаж – който той си носи и този в камиона. Първият не е ограничен. За камиона можете да разчитате на 80 литра багаж и нито литър повече.

За всякакви допълнителни въпроси, всеки участник е длъжен да спазва указанията, дадени от организаторите.

Известно ми е, че организираният петдневен преход с велосипеди в района на гр. Смолян в периода 23 юли – 27 юли 2016 г., наричан „Перпендикулярна вселена 10“, е сериозно изпитание за духа и тялото и носи потенциална опасност за наранявания. Основните рискове могат да бъдат причинени от, но не само, терена, случайни предмети, оборудване, екипировка, личното ми физическо състояние, метереологични условия. Нясно съм, че за успешното ми участие е необходимо да притежавам необходимите знания, умения, физически възможности и декларирам, че ги притежавам. Известно ми е че е необходимо да участвам с изправен велосипед, подходящ за планински преходи и декларирам, че притежавам такъв. Известно ми е, че нощувките ще са на открито в планината и декларирам, че притежавам необходимата екипировка за бивакуване на открито. Във връзка с записването ми за участие в събитието заявявам, че аз и моите роднини няма да търсят отговорност от организаторите на събитието за физически травми, липси на имущество и всякакви други матрериалн и нематериални вреди и пропуснати ползи, които могат да настъпят по време на събитието или по пътя към мястото на провеждане на събитието. Давам съгласието си да получа медицинска помощ при нараняване, травма или болест по време на събитието, да бъда траснспортиран от ПСС и съм наясно, че част от тези дейности се заплащат и част от рискове могат да бъдат застраховани.

Детайли

Начало:
23.07.2016 @ 10:00
Край:
27.07.2016 @ 17:00
Стойност:
65лв
Събитие Тагове:

Организатор

СНЦ Велоклуб Крива спица
Телефон:
+359 888 571 028, +359 886 437 703
Email:
info@kriva.org
Уебсайт:
http://kriva.org

Място

гр. Смолян
ул. Хан Аспарух 17-Б
Смолян, България
+ Google Map