Зарежда Събития

« Всички Събития

Нов 24-часов механизъм

23 септември @ 13:00 - 24 септември @ 13:00

25 лв.

Събитие Навигация

Всеки колоездач знае, че големите играчи в индустрията година след година „подобряват“ и най-добрия си продукт. „Крива спица“ като вселенски фактор от местно значение не може да отстъпва от универсалните закони и особено след 10 години растеж сме решени да направим известна реформа – да въведем Нов 24-часов механизъм. Разбирайте: да не променяме нищо добро, но да понаместим чарковете и махнем излишното. И обратно на голямата индустрия целта е да изявим същината като загърбим съпътстващите шаренийки и джиджаните именца.

За чисто планинско колоездене! (Извинете, но реформа без лозунг не става ;)).

В Мътеница на 23 и 24 септември през 2017 г. часовникът ще отмерва за единадесети път своите 24 епични велосипедни часа, но в нов тон. Тинк-танк!

Мястото и основните параметри на трасето остават същите, както и ежегодните изненадки по маршрута на врътката. Соло категорията е отново сърцето на маратона. Щафетите са настроението и постоянната интрига в надпреварата.

„Да спечелим младите на своя страна!“, казва друг лозунг.

Соло отборите вече ще трябва да включват един младеж или девойка под 18 години, за да влязат в надпреварата. Искаме и по-малките да усетят от духа на нашия 24-часов маратон. Тази категория е предимно за тях, но с подкрепата на родител или по-голям приятел.

Спонсорите ще са по-малко, но специални, а наградите скромни и полезни.

„Не“ на Мамон и вещоманството!

И така от лозунг на лозунг нещата ще си ги караме, както знаем и можем – Крива спица, приятели, каране в планината и перфектно настроение при всякакви метеорологични изменения.

Елате с нас!

Детайли

Начало:
23 септември @ 13:00
Край:
24 септември @ 13:00
Стойност:
25 лв.
Събитие Тагове:
Уебсайт:
http://kriva.org

Организатор

СНЦ Велоклуб Крива спица
Телефон:
+359 888 571 028, +359 886 437 703
Email:
events@kriva.org
Уебсайт:
http://kriva.org

Място

с. Мътеница
Мътеница, България + Google Map