Пазарувай с колело

ivo Новини

Нашите партньори от „Енергийна Агенция Пловдив“ организират кампания „Пазарувай с колело“ по линия на европейския проект CycleLogistics (www.cyclelogistics.eu), финансиран по програма Интелигентна Енергия Европа на Европейската Комисия. На 01.09.2013 в мол „Галерия Пловдив“ в град Пловдив ще стартира кампания „Пазарувай с колело“, която има за цел да насърчи пазаруването с велосипед на гражданите на град Пловдив.

Специално за кампанията ще бъде инсталирана стойка за велосипеди, която ще предостави на посетителите на търговския обект възможност за сигурно съхранение на велосипедите си.
„Енергийна Агенция Пловдив“ обявява конкурс за дизайн / проект на стойка за велосипеди за кампанията „Пазарувай с колело“ в град Пловдив. Стойката от спечелилия проект ще бъде изготвена и инсталирана до входа на мол „Галерия Пловдив“ откъм открития паркинг на мола. Разходите за изготвяне и инсталиране на стойката са за сметка на Енергийна Агенция – Пловдив.
Желаещите да участват в конкурса трябва да се запознят с подробното задание на конкурса и да изпратят своите предложения на „Енергийна Агенция – Пловдив“ не по-късно от 05.08.2013 г.
Предложенията ще бъдат оценени от комисия, а проектът на победителя ще бъде изработен и монтиран пред входа на мол „Галерия Пловдив“. Победителят също така ще получи и награда – велосипед „Sprint“.
Актуални новини свързани с конкурса ще откриете на фейсбук страницата на „Пазарувай с колело“.