Крив календар за 2021 г.

Владимир Конушлиев Новини

Време е да изгоним 2020-та! Като планински преход в нея имаше и нагоре, и надолу. Имаше и мъгла, и гледка. Имаше и дъжд, и слънце. Че и сняг! Абе, шарена си беше.

28.12.2019 – изпращаме 2019-та някъде в Източни Родопи, пече слънце и прехвърча сняг 🙂

Как да я изгоним без помен? Като започнем да планираме 2021 г., разбира се!

За да няма шикалкавене, ще установим правилата за взимане на тесни и спънати завои с планински велосипед, провеждайки третото издание на „101 Sерпентини“ отново на едноименната пътека над гр. Лъки в топлия уикенд на 12 и 13 юни. Всякакво съвпадение с рожденния ден на председателя на клуба е напълно случайно!

Усвоили движението във фигура „∞“ по засукани серпентини, почти незабавно ще преминем към вътрешен и безкраен баланс във фигура „⟂“. Петнадесетото издание на „Перпендикулярна вселена“ ще честваме между 17-ти и 22-ри юли. Който не вярва, че Бяло море се вижда от Родопите, да заповяда и провери!

παραλία 

Следва заклинание за удължаване на лятото под формата на денонощно обикаляне около контролите на „24 часов маратон по планинско колоездене“, което ще се случи на 11 и 12-ти септември. За да бъде борбата по-оспорвана, планираме да ви зарадваме с модернизирана система за времеизмерване. А за да не се бутате на опашката и за да спазвате дистанция, ще пуснем записването по-отрано 😉

За десерт, съвместно с „Concept Creative“, ще проверим издръжливостта и уменията на българските ендуро машини в последния кръг от „Българските Ендуро Серии“ – „Ендуро Пловдив“, на 16 и 17-ти октомври.

Разбира се, измежду всички тези празници ще продължим и с традиционните излети за начинаещи под надслов „Крива кани“, вечерните карания за разпускане от стрес след работа и дейностите по поддръжка на „Велопарк Пловдив“, които ще обявяваме във фейсбук страницата ни.

Tова ли е всичко? Може би планираме и още нещо, за което ще споменем скоро 🙂 А до тогава – помахайте на 2020-та и посрещнете 2021-ва весели, здрави и във форма, че ни чака каране!

Планината ни обича, и ние обичаме нея ♥