"Крива спица" на конгрес

ivo Новини

На 12.11.2011 г. в туристически комплекс „Бяло камъне“ близо до с. Старосел в Средногорско, се проведе I-ви своеобразен „конгрес“ на велоклуб „Крива спица“. В него взеха участие членове на клуба от цялата страна и на практика за първи път беше обсъдена дейността на клуба в толкова широк състав.

Беше отчетена дейността от 4-годишното съществуване на клуба, за да определим къде по своята жизнена пътека се намира „Крива спица“. Дойде моментът, в който трябваше да определим правилната посока, в която да поемем за напред. Всички „криви“ имаха възможност да споделят своите коментари за дейността на клуба и виждането си за неговото бъдеще. Обмениха се много ценни мнения и идеи, които подробно ще бадат обсъдени и доразвити от Управителния съвет на сдружението и тематични работни групи.

Пробивайки си път през гъстата гора  през новия сезон „Крива спица“ ще изненада любителите на планинското колоездене с още мероприятия и инициативи, надявайки се да намери и запали с ентусиазма си още много приятели на велосипедите и  природата. За повече информация следете: www.kriva.org и страницата ни във facebook.

След дългия 6-часов дебат, денят приключи с общонародни веселия по повод рожденния ден на агент Щуров, който се бе погрижил подобаващо за доброто настроение и блясъка в очите на „кривите спици“.

На следващия ден, при температури около 0 градуса, I-вият конгрес на „Крива спица“ бе официално закрит, в типичния „кривоспиц“ стил, със спускане през х. Бунтовна до с. Кръстевич.