MOVE Week Plovdiv 2014

Пригответе маратонките и спортните екипи и да се пораздвижим в седмицата на движението и спорта MOVE Week 2014. От 29 септември до 5 октомври ще имате възможност да се включите в множество спортни прояви, които Пловдив ще приюти за трета поредна година. Ще можете да избирате между различни състезания, тренировки и уроци за всички възрасти. Менюто от спортни деликатеси може да разгледате тук.

Първото изкушение, което ние от велоклуб „Крива спица“ сме ви подготвили в рамките на MOVE Week 2014 е вечерна разходка из тепетата на града. Датата е 30 септември (вторник), мястото на срещата е пред трибуните на гребната база, а часът – 18:30. Условие да се присъедините е да карате с предна бяла и задна червена светлина, каска и светлоотразителна жилетка. За подробности следете събитието във фейсбук.

Два дни по-късно, на 2 октомври (четвъртък), ви каним от 18:00 ч. на „Велопарк Пловдив“. Там ще проведем отворено обучение по планинско колоездене. Единственото условие за да се включите е изправен велосипед, велокаска и добро настроение. Карта с точното разположение на „Велопарк Пловдив“ ще откриете на фейсбук страницата ни.

И за десерт на 5 октомври (неделя), в последния ден от MOVE Week 2014, ще се раздвижим в близките Родопи. Тръгваме в 9:30 ч. от пакинга на Митницата. Маршрутът е подходящ за начинаещи, но задължително условие е да притежавате технически изправен велосипед и велокаска. За актуална информация посетете фейсбук страницата на събитието.