MOVE WEEK Plovdiv 2012

Повече информация за събитието и подробна програма:

В рамките на „Седмица на движението“ в Пловдив, Велоклуб „Крива спица“ има удоволствието да покани деца и техните родители на „Велошкола с Крива Спица“ – час по планинско колоездене за малки и големи  – в събота, 6 октомври от 10:00 ч. Инструкторите от клуба ще проведат кратък и забавен въвеждащ курс в планинското колоездене на „Велопарк Пловдив“ – уникален за България велопарк в парк „Отдих и култура“.

Инициативата се провежда съвместно с Valmont Bike Park, Боулдър, Колорадо, САЩ, където в същия ден ще се проведе велошкола за деца под заглавие „Take a Kid Mountain BIking Day“. Двата велопарка ще проведат заедно своите велошколи, за да превърнат деня в международен празник на планинското колоездене за деца.

„Крива спица“ ще организира и два прехода за малки и големи – кратка велорзаходка покрай р. Марица (вторник, 02 октомври, 18:00 ч., хангарите на Гребната база) и велопреход в близкита планина под надслов „Крива спица кани“ (неделя, 07 октомври, 9:30 ч, паркинга на митницата на Кукленско шосе).

Велошкола с „Крива спица“

Събота, 06.10 – 10:00 – Час по планинско колоездене за малки и големи на „Велопарк Пловдив“


Прочети повече
„Крива спица“ кани

Неделя, 07.10, 9:30 – Велопреход за малки и големи в близката планина


Прочети повече
Велопреход покрай р. Марица

Вторник, 02.10, 18:00 – Кратка и лесна велоразходка покрай река Марица


Прочети повече